FORMACIÓ

Contratació per hores o jornades.
Sol·liciti el dossier de activitats en: tens@elritmedelcarrer.cat

Il·lustració

Còmic i iniciació al dibuix

Pintura

Rotulador, pincell, acrilic, tempera i aquarel·la

Personalització de Roba

Art amb estil propi

Graffiti i Street Art

Molt més que art urbà

Dansa

Hip Hop, House, Dancehall, Popping, Breakdance i molts més

Rap i Beatbox

Tu ets la música

Producció Musical

L’art de combinar cançons i crear-les.
MPC, Dj, Pc Digital i grabació de veu

Escriptura creativa

L’univers de les paraules

Jocs de Rol i Teatre

Buscar

Fotografia creativa

Buscar

Curtmetratge

Buscar

Perfums

Viatge sensorial de l’aroma. Crea la teva pròpia fragància.

Arts plàstiques

Iniciació al dibuix i Sketchbook.

Aprendre els primers conceptes bàsics del dibuix i obtenir el primer contacte amb la anatomia, rostres, composició i moviment. Poder crear els teus propis personatges, animals o éssers fantàstics de la teva imaginació al paper. Practicar a partir d’exemples com a fotocòpies, escultures i dibuixar a model (dibuixar als propis companys i companyes). L’Sketchbook és una manera molt divertida de practicar dibuixant. Busquem una temàtica i en entorn a ella realitzem una ruta per espais oberts i amb una llibreta dibuixem a mà alçada el que ens envolta. Amb l’ajuda del dinamitzador aconseguim trobar trucs i formes molt variades de retratar la realitat.

Il·lustració

Cómic, pintura i arts plàstiques.

Donar vida a les nostres creacions amb el color en aquarel·la, Practicar la tècnica de pinzell i entendre la combinació de color i diferenciar els colors complementaris. Aplicar color en pintura aquarel·la, tant amb llapis com amb pinzell, fer degradats i estimular la imaginació a través de la pràctica del dibuix i la coloració de les teves pròpies idees. Veurem la tècnica d’altres artistes i intentarem reproduir-la. Aquest sens dubte és un dels cursos més divertits perquè és una explosió de color i formes que no té límit.

Graffiti

Benvingut a l’apassionant món dels grans espais. Plantejar-te una creativitat amb tan sols una eina: l’aerosol. En el taller de Grafiti s’aprèn a plantejar i compondre les obres per a murs o superfícies grans, el domini del *spray, línia fina, grossa, degradar i molt més. Si alguna vegada vas tenir curiositat és el millor moment per atrevir-te a experimentar i conèixer l’apassionant món del Graffiti.

Personalització de roba i gorres

Pintar la teva pròpia roba i dur a terme les teves pròpies idees. Aquest taller proposa potenciar la personalitat i estimular la creativitat a partir de la il·lustració i la pintura. Es donaran conceptes bàsics del dibuix, anatomia, rostres i paisatges i amb l’ajuda del dinamitzador es farà la composició a la peça de roba. Aquest taller es molt divertit i dinàmic on el més important es emportar-te una peça posada personalitzada per tu mateix.

Dansa

Balls Hip Hop, House, Dancehall, Popping, Breakdance i molts més.

En aquest taller s’aprendran els moviments bàsics de balls Hip Hop com el Breakdance, poppin’ o Funk styles i la relació rítmica del ball i la música. Aquest curs té com a finalitat potenciar l’expressió corporal i a través del moviment estimular la creativitat i trobar una base imaginativa a partir de la dansa. A l’hora d’aprendre a ballar i més una disciplina com el Breakdance és necessari anar pas a pas. Al principi els moviments deuen ser senzills, enfocats des d’accions que l’alumne ja troba pogut experimentar i a poc a poc pujar el nivell d’exigència i tècnica.En el curs se li donarà molta importància als diferents ritmes d’aprenentatge i la importància del companyerisme a l’hora que és el grup qui avança com un només i no individualment.La classe constarà d’explicacions però el 90% serà purament pràctica i experimental.

Musica

Cantar Rap i escriure lletra creativa

La música Rap ve acompanyada d’un munt de lletres. Què important és l’escriptura creativa per a les cançons!. Saber de què parlar i com dir-ho. No només donarem pautes de com escriure i compondre cançons si no a saber treballar el missatge, simplificar les idees, jugar amb els ritmes i conèixer diferents estils de Rap.


BeatBox: tu ets la música

Fer les teves pròpies caixes de ritme, ser bombo, plantilles i perquè no, tota una bateria mòbil. El Beatbox és una moderna disciplina musical apassionant i amb un llarg camí per recórrer. Si ets amant de l’Hip-hop et convidem a provar i gaudir sent el teu el propi altaveu. Ànim!.

Producció Musical i Percussió

Dj, scratch, MPC y combinar cançons. Percussió amb materials reciclats i corporal. Experimentar la tècnica del Scratch, conèixer més estils de música i saber combinar les cançons entre elles. Un taller on no pararàs de moure l’esquelet. Garantit!.

Escriptura creativa.

Guió i relats.

Buscar mètodes per realitzar un relat, escriure històries, donar-li vida a personatges en una fantasia o experiències viscudes. El taller d'escriptura creativa és una recerca per l'interior de cadascun navegant per l'univers infinit de les paraules.

Interpretació i enginy

Jocs de rol i Teatre.

Interpretar un personatge fantàstic, superar entre tots els aventurers els diferents desafiaments a través de la imaginació i enginy i enriquir així la capacitat lingüística. Desenvolupar una aventura donant-li continuïtat als personatges interpretats pels alumnes. El taller té com a finalitat estimular l’enginy, la imaginació i la comunicació lingüística de l’alumne a través de situacions basades en la imaginació i interpretación. Tipus d’aventures a interpretar: fantàstic/medieval, futuristes/ apocalíptiques i misteri/recerca.

Audiovisual

Fotografia creativa i històries, 100 estils per els teus viatges.

Aprendre els plànols, enquadraments i saber buscar els moments per realitzar fotografies i que aquestes siguin de qualitat i originals. Elaborar petites històries i explicar-les amb tires fotogràfiques. Immortalitzar els moments estimulant la creativitat i la relació entre persones. El taller té dues parts. La primera és una breu explicació sobre plànols, enquadraments, estils de fotos, material (paper, filtres…) i una petita guia de referències com a ajuda a la imaginación.La segona i major part del taller és realitzar l’activitat a l’aire lliure en un emplaçament prèviament acordat practicant diferents estils de fotos entre alumnes, paisatges, trames o realitzant petites històries a manera de fotografia vinyeta. Els emplaçaments pots ser: parc, platja, plaça, bar, mercat, carrer o qualsevol emplaçament que hi hagi un interès especial per retratar com les festes de la localitat, un concert o una activitat social.

Filmació i edició de curtmetratges

En els temps que vivim on la comunicació visual està a l’ordre del dia és important saber plantejar un vídeo comercial, promocional o senzillament el vídeo felicitació a un ser estimat. En el taller de filmació et portaràs milers de trucs, pautes i consells a l’hora de gravar un vídeo. Tindràs moltes més idees a l’hora de resoldre el teu clip i el millor de tot és que al final tindràs un resultat bo i de qualitat.

Perfum

Viatge sensorial de l’aroma, crea la teva pròpia fragància..