FORMACIÓ

Contratació per hores o jornades.
Sol·liciti el dossier de activitats en: tens@elritmedelcarrer.cat

Il·lustració

Còmic i iniciació al dibuix

Pintura

Retolador, pinzell, acrílic, tempera i aquarel·la

Personalització de Roba

Art amb estil propi

Graffiti i Street Art

Tècnica i educació en l'Art urbà

Dansa urbana

Hip Hop, House, Dancehall, Popping, Breakdance i molts més

Rap, Beatbox i percussió corporal

Tu ets paradla i música

Producció Musical

L’art de combinar cançons i crear-les.
MPC, Dj, Pc Digital i grabació de veu

Escriptura creativa

L’univers de les paraules

Jocs de Rol i Teatre

L'Art de fer històries i guions en grup

Fotografia creativa

La tècnica de composició i percebre les emocions

Curtmetratge amb el móvil

La tècnica de documentar en la plataforma audiovisual.

Perfums

Viatge sensorial de l’aroma. Crea la teva pròpia fragància.

Joguines de paper i Origami

Construcció de les teves pròpies joguines. Perfecta per estimular la imaginació.

Percussió amb instruments reciclats

Jocs per aprendre a fer composicions musicals amb instruments de percussió i tocar amb grup.

Freestyle Fútbol i Bàsket

L’Art de la filigrana i els trucs del manie de la pilota.

Creació de Jocs de taula

Creació de jocs propis amb dinàmiques divertides.

Arts plàstiques

Iniciació al dibuix i Sketchbook.

Aprendre els primers conceptes bàsics del dibuix i obtenir el primer contacte amb la anatomia, rostres, composició i moviment. Poder crear els teus propis personatges, animals o éssers fantàstics de la teva imaginació al paper. Practicar a partir d’exemples com a fotocòpies, escultures i dibuixar a model (dibuixar als propis companys i companyes). L’Sketchbook és una manera molt divertida de practicar dibuixant. Busquem una temàtica i en entorn a ella realitzem una ruta per espais oberts i amb una llibreta dibuixem a mà alçada el que ens envolta. Amb l’ajuda del dinamitzador aconseguim trobar trucs i formes molt variades de retratar la realitat.

Pintura

Cómic, pintura i arts plàstiques.

Donar vida a les nostres creacions amb el color en aquarel·la, Practicar la tècnica de pinzell i entendre la combinació de color i diferenciar els colors complementaris. Aplicar color en pintura aquarel·la, tant amb llapis com amb pinzell, fer degradats i estimular la imaginació a través de la pràctica del dibuix i la coloració de les teves pròpies idees. Veurem la tècnica d’altres artistes i intentarem reproduir-la. Aquest sens dubte és un dels cursos més divertits perquè és una explosió de color i formes que no té límit.

Graffiti

Benvingut a l’apassionant món dels grans espais. Plantejar-te una creativitat amb tan sols una eina: l’aerosol. En el taller de Grafiti s’aprèn a plantejar i compondre les obres per a murs o superfícies grans, el domini del *spray, línia fina, grossa, degradar i molt més. Si alguna vegada vas tenir curiositat és el millor moment per atrevir-te a experimentar i conèixer l’apassionant món del Graffiti.

Personalització de roba i gorres

Pintar la teva pròpia roba i dur a terme les teves pròpies idees. Aquest taller proposa potenciar la personalitat i estimular la creativitat a partir de la il·lustració i la pintura. Es donaran conceptes bàsics del dibuix, anatomia, rostres i paisatges i amb l’ajuda del dinamitzador es farà la composició a la peça de roba. Aquest taller es molt divertit i dinàmic on el més important es emportar-te una peça posada personalitzada per tu mateix.

Dansa

Balls Hip Hop, House, Dancehall, Popping, Breakdance i molts més.

En aquest taller s’aprendran els moviments bàsics de balls Hip Hop com el Breakdance, poppin’ o Funk styles i la relació rítmica del ball i la música. Aquest curs té com a finalitat potenciar l’expressió corporal i a través del moviment estimular la creativitat i trobar una base imaginativa a partir de la dansa. A l’hora d’aprendre a ballar i més una disciplina com el Breakdance és necessari anar pas a pas. Al principi els moviments deuen ser senzills, enfocats des d’accions que l’alumne ja troba pogut experimentar i a poc a poc pujar el nivell d’exigència i tècnica.En el curs se li donarà molta importància als diferents ritmes d’aprenentatge i la importància del companyerisme a l’hora que és el grup qui avança com un només i no individualment.La classe constarà d’explicacions però el 90% serà purament pràctica i experimental.

Musica

Cantar Rap i escriure lletra creativa

La música Rap ve acompanyada d’un munt de lletres. Què important és l’escriptura creativa per a les cançons!. Saber de què parlar i com dir-ho. No només donarem pautes de com escriure i compondre cançons si no a saber treballar el missatge, simplificar les idees, jugar amb els ritmes i conèixer diferents estils de Rap.


BeatBox: tu ets la música

Fer les teves pròpies caixes de ritme, ser bombo, plantilles i perquè no, tota una bateria mòbil. El Beatbox és una moderna disciplina musical apassionant i amb un llarg camí per recórrer. Si ets amant de l’Hip-hop et convidem a provar i gaudir sent el teu el propi altaveu. Ànim!.

Producció Musical i Percussió

Dj, scratch, MPC y combinar cançons. Percussió amb materials reciclats i corporal. Experimentar la tècnica del Scratch, conèixer més estils de música i saber combinar les cançons entre elles. Un taller on no pararàs de moure l’esquelet. Garantit!.

Escriptura creativa.

Guió i relats.

Buscar mètodes per realitzar un relat, escriure històries, donar-li vida a personatges en una fantasia o experiències viscudes. El taller d'escriptura creativa és una recerca per l'interior de cadascun navegant per l'univers infinit de les paraules.

Interpretació i enginy

Jocs de rol i Teatre.

Interpretar un personatge fantàstic, superar entre tots els aventurers els diferents desafiaments a través de la imaginació i enginy i enriquir així la capacitat lingüística. Desenvolupar una aventura donant-li continuïtat als personatges interpretats pels alumnes. El taller té com a finalitat estimular l’enginy, la imaginació i la comunicació lingüística de l’alumne a través de situacions basades en la imaginació i interpretación. Tipus d’aventures a interpretar: fantàstic/medieval, futuristes/ apocalíptiques i misteri/recerca.

Audiovisual

Fotografia creativa i històries, 100 estils per els teus viatges.

Aprendre els plànols, enquadraments i saber buscar els moments per realitzar fotografies i que aquestes siguin de qualitat i originals. Elaborar petites històries i explicar-les amb tires fotogràfiques. Immortalitzar els moments estimulant la creativitat i la relació entre persones. El taller té dues parts. La primera és una breu explicació sobre plànols, enquadraments, estils de fotos, material (paper, filtres…) i una petita guia de referències com a ajuda a la imaginación.La segona i major part del taller és realitzar l’activitat a l’aire lliure en un emplaçament prèviament acordat practicant diferents estils de fotos entre alumnes, paisatges, trames o realitzant petites històries a manera de fotografia vinyeta. Els emplaçaments pots ser: parc, platja, plaça, bar, mercat, carrer o qualsevol emplaçament que hi hagi un interès especial per retratar com les festes de la localitat, un concert o una activitat social.

Filmació i edició de curtmetratges

En els temps que vivim on la comunicació visual està a l’ordre del dia és important saber plantejar un vídeo comercial, promocional o senzillament el vídeo felicitació a un ser estimat. En el taller de filmació et portaràs milers de trucs, pautes i consells a l’hora de gravar un vídeo. Tindràs moltes més idees a l’hora de resoldre el teu clip i el millor de tot és que al final tindràs un resultat bo i de qualitat.

Perfums: Crea el teu propi aroma

Vine i crea el teu perfum. Un viatge on descobreixes les essències principals i aprendràs les seves propietats, com s’elaboren les essències i com combinar-les amb diferents olis. Converteix-te en un autèntic perfumista que obre tot un món de sentits on la creativitat és infinita.

Joguines de paper i Origami

Els Paper toys o joguines de paper és un taller molt divertit on podràs construir les teves pròpies joguines de paper (cartolina) i estimular la teva imaginació. Les cartolines impressas, la goma no tòxica i tot el material necessari ho porta el Ritme del Carrer. Aquest taller té una duració de 2 hores aproximadament i ès ideal per a tota la família.

Percussió amb instruments reciclats

Actuació i taller de Percussió amb instruments reciclats a càrrec d'un dels millors grups de percussió on ens ofereix una actuació i les fórmules de com tocar percussió i crear instruments amb materials reciclats. Coreografies musicals, cultura del medi ambient i moltes sorpreses t’esperen en el taller de percussió. Mai un cub havia donat tanta bona música!

Freestyle Fútbol i Bàsket

L’Art de la filigrana i regateig. Activitat amb diferents propostes. Es recorreran els diferents trucs del maneig de la pilota. Psicomotricitat al son de música. Gaudeix d’una activitat esportiva plena de jocs.

Creació de jocs de taula

Creació de jocs propis amb dinàmiques divertides. De taulell, cartes o fitxes. L'important és deixar volar la imaginació i construir jocs per compartir.